Menno B&B Vol Liefde en Liona

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Menno B&B Vol Liefde en Liona
B&B vol Liefde

Tóch niet meant to be: B&B Vol Liefde-Menno weer vrijgezel

|
|

Laatste update:

Het was zo'n mooi liefdesverhaal: Menno die dankzij B&B Vol Liefde zijn match vond - alleen niet bij kandidate Natasja, maar bij één van haar bed & breakfast-gasten! Helaas blijkt die liefde geen lang leven beschoren.

Meant to be

Tussen Natasja en Menno is de vonk nooit overgeslagen. Maar hun B&B Vol Liefde-avontuur kreeg toch nog een heel verrassende wending toen Menno bekendmaakte dat hij wel degelijk verliefd is geworden in de bed & breakfast van Natasja. En wel op één van haar gasten: Liona. "Het voelt voor mij als meant to be", glunderde Menno eind augustus nog. "Ik wist van tevoren dat de liefde van mijn leven zou komen, dat gevoel had ik al vanaf het begin. En daarom ging ik er bij Natasja vol enthousiasme in."

Relatie gesneuveld

Maar Liona blijkt toch niet Menno's grote liefde te zijn: de relatie is alweer voorbij. Dat laat de B&B Vol Liefde-kandidaat aan RTL Boulevard weten. Liona vertrekt naar Afrika om haar leven daar af te sluiten of om daar te blijven. Daarbij wil Menno niet dat een relatie haar in de weg staat. Op dit moment zijn de twee dus niet samen, maar het is ook niet uitgesloten dat ze nooit meer bij elkaar komen.

Natasja's liefdesgeluk

Menno mag vast weer aankloppen bij de B&B van Natasja, maar op liefdesgebied heeft hij zijn kans bij haar verkeken. Natasja is namelijk hartstikke gelukkig in de liefde! Ze woont zelfs al samen met haar vriend Huub. Lees hier hoe de tortelduifjes elkaar kennen en hoe de vonk is overgeslagen

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder