Sarah Hyland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Hyland

Jammer! Toch geen Modern Family spin-off serie met Sarah Hyland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor fans van de komedieserie Modern Family, die hoopten op een spin-off serie over Haley Dunphy. Sarah Hyland die al 11 jaar lang een van de dochters speelt heeft daar helemaal geen tijd voor! Ze gaat namelijk haar eigen show produceren.

Eigen levenservaringen

Hyland zal naast de serie produceren ook zelf erin gaan spelen. Het gaat namelijk over haar eigen levenservaringen. De actrice werkt samen met Emily V. Gordon, die eerder The Big Sick maakte over haar strijd tegen een dodelijke infectie en haar liefdesverhaal met komiek Kumail Nanjiani.

Gezondheidsproblemen

Sarah is altijd open geweest over haar gezondheidsproblemen. Ze onderging twee niertransplantaties voor een ernstige nieraandoening. Ook verloor ze hierdoor erg veel gewicht waardoor ze worstelde met suïcidale gedachten. Nu lijkt ze haar verhaal aan het grote publiek te willen vertellen, en ja het wordt nog steeds een komedieserie.

Geen tijd meer voor Haley Dunphy

Door dit nieuwe project heeft de actrice duidelijk geen tijd om haar rol als Haley Dunphy door te zetten. De zenderbaas van ABC Karey Burke, waar Modern Family wordt uitgezonden, had hier wel op gehoopt: "Ik zou het fantastisch vinden. Niemand zou enthousiaster zijn dan ik als het zou gebeuren." Haleys leven na Modern Family zou uitermate geschikt zijn voor een vervolg.

Laatste seizoen

Het laatste seizoen van Modern Family is in Amerika vanaf september op de buis. Wanneer dit in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Alle seizoenen zijn namelijk verdwenen van Netflix, maar het wordt nog wel uitgezonden op Comedy Central.

Lees verder