Ed ONeill in Modern Family op Netflix

Veronica Superguide logo
Ed ONeill in Modern Family op Netflix

Modern Family verdwijnt binnenkort van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor de fans van Modern Family: de razend populaire comedyserie is nog maar een paar weekjes beschikbaar op Netflix!

Hitserie

Het leven is wel eens makkelijker geweest voor de talloze fans van Modern Family. Momenteel is het alleen nog het zesde seizoen van de hitserie te zien op de streaming-dienst. Dat houdt al niet over, maar het kan nog erger. Volgens Streamwijzer.nl ruimt binnenkort namelijk ook de zesde reeks het veld. En als we binnenkort zeggen, bedoelen we ook binnenkort. Eind augustus zal ook dit laatste seizoen uit het aanbod verdwijnen. En het is nog maar zeer de vraag of de volgende seizoenen ooit op Netflix te zien zullen zijn...

Surrogaatfamilie

Het nieuws zal voor de fans extra zuur zijn omdat het einde van de geliefde sitcom al langer in zicht is. In februari werd bekend dat het elfde seizoen van Modern Family ook meteen het laatste zal zijn. Deze week gingen de opnames voor de volgende reeks van start. Gelukkig beleeft het laatste hoofdstuk volgende maand al zijn Amerikaanse première. We hebben dus nog wat om naar uit te kijken. Maar goed ook, want we missen onze favoriete surrogaatfamilie nu al!

Lees verder