Tim den Besten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim den Besten
BN'ersRTLTV

Tim den Besten doet boekje open over Perfecte Plaatje-exit

|
|

Laatste update:

De exit van Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje in Argentinië kwam helemáál niet als een verrassing, zo geeft de VPRO-presentator eerlijk toe in het napraatprogramma Achter Het Perfecte Plaatje

Tim staat dus niet in de finale, iets dat we eigenlijk al wat eerder wisten door een dikke spoiler van RTL. "Ik vond het wel jammer dat ik vlak voor de finale afviel, maar het voelde wel echt als hét moment dat ik ging afvallen", blikt hij terug.

Hakken over de sloot

Die 'hakken over de sloot'-tactiek ging echt niet meer. "Dit was echt het moment dat de sloot te breed werd en ik geen land meer in zicht zag", legt Tim uit. "Dit voelde wel als hét perfecte moment in Het Perfecte Plaatje voor mij om de show te verlaten." De shoot waarin de kandidaten een soort lichtkunstwerken moesten maken in het donker, was zijn laatste - en dat ging bij Tim niet erg lekker. "Als ik deze als eerste had gekregen, dan had ik aflevering twee niet eens gehaald."

Tim kan alles!

"Ik denk altijd bij alles dat ik het wel kan", gaat de presentator verder. "Ik denk dan dat ik wel leraar kan zijn in een documentaire, wel in de psychiatrie kan werken voor een documentaire. Als ik word gevraagd voor Het Perfecte Plaatje denk ik van: dat kan ik vast ook wel. Maar het blijkt altijd zo te zijn dat ik dat allemaal niet kan. Dat is een heel onhandig talent.

Het komt waarschijnlijk ook niet als een verrassing voor je, maar Tim is na de opnames niet verder gegaan met professioneel fotograferen. "Iso, sluitertijd, diafragma... Ik weet niet eens wat het verschil is tussen die drie. Nog steeds niet." Gelukkig voor Tim zat hij in deze speciale editie, en niet in de 'gewone' Perfecte Plaatje-serie die héél lang duurt!

De finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is volgende week woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Wie niet kan wachten, hoeft alleen maar even Videoland aan te knallen om te zien wie de grote finale wint.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder