De halve finale van Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De halve finale van Het Perfecte Plaatje
OphefTV

Blunder! RTL spoilt finale Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

In Het Perfecte Plaatje stonden vier BN’ers in de halve finale van de fotografiewedstrijd… Wat een spannende strijd had moeten worden, werd een fikse teleurstelling. De uitslag van de halve finale werd al meteen ‘gespoilt’ in het reclameblok!

Jochem van Gelder, Tim den Besten, Thomas Berge en Maurice Lede moesten in Het Perfecte plaatje aan de slag met dé Argentijnse dans bij uitstek: de tango. De halvefinalisten moesten de passionele dans vastleggen door koppels te fotograferen. Tim den Besten worstelde met een paar dansers op leeftijd, die zijn aanwijzingen niet opvolgden. Kijkers reageerden geamuseerd én geïrriteerd, maar even later kwam de schok…

Het Perfecte Plaatje

Finale Het Perfecte Plaatje ligt op straat

Tijdens het reclameblok van Het Perfecte Plaatje maakte RTL reclame voor… Het Perfecte Plaatje op Videoland. Daar is de spannende finale al te zien, en daarvan zaten er ook beelden in de aankondiging. Helaas… stond Tim den Besten daar niet bij! Fans van het programma waren - op z’n zachtst gezegd - niet blij dat ze afloop van de halve finale al wisten. Die zaten ze nét te kijken.

De reclames waren waarschijnlijk bedoeld voor ná de uitzending van vanavond, en ze bleven ook maar komen. Elk reclameblok was het raak, voor het geval nietsvermoedende kijkers de spoiler zouden missen. 

Tim verlaat Het Perfecte Plaatje

Later waren kijkers tóch wel blij met het verklappen van de finale. Tim was al een beetje gemeen tegen het danskoppel, en later probeerde hij zijn tegenstander Thomas Berge te saboteren tijdens een opdracht. Zijn ‘beloning’: een zwieper in het zwembad!

Het Perfecte Plaatje

Hoewel iedereen het dus al lang wist, verliet Tim den Besten Het Perfecte Plaatje vlak voor de finale. Jochem, Thomas en Maurice beslissen volgende week wie de winnaar wordt van het fotografiespektakel. Of… je streamt de finale dus al op Videoland.

Sterfotograaf en jurylid William Rutten reageerde in elk geval gepikeerd op de 'reclameblunder'.

William Rutten over de blunder bij Het Perfecte Plaatje

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder