Anouk zangeres Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk zangeres Voice

The Voice-Lars kan gelukkig wel lachen om keiharde grap van Anouk!

|
|

Laatste update:

Lars Koehoorn werd afgelopen vrijdag uit The Voice of Holland gestemd. Hij nam het in een van de laatste Battles op tegen twee andere kandidaten van team Waylon. Na afloop van hun optreden maakte Anouk een keiharde grap... die de nuchtere zanger gelukkig wel kan waarderen!

Van The Voice naar de Mediamarkt?

Lars Koehoorn zong vrijdag samen met twee andere The Voice of Holland-deelnemers het nummer BLOW van Ed Sheeran, Bruno Mars en Chris Stapleton. Na afloop bleek – de immer in opspraak zijnde – Lil' Kleine het meest fan van Koehoorn. Anouk was echter iets minder positief: "Jeetje jongens. Goed gedaan, maar ik mis wel iemand met de allure van een artiest. Twee lijken meer op een filiaalleider van de Mediamarkt in Roermond dan op een artiest."

The Voice-Lars grapt met Anouk op Instagram

Ouchie! Gelukkig kan Koehoorn zelf wel lachen om de grap van Anouk, zo laat hij weten in een interview met Het Dagblad van het Noorden: "Vond ik een leuk grapje. Het is ook maar hoe je er mee om gaat. Je kunt jezelf nog erger voor schut zetten door moeilijk te lopen doen. Maar ik heb er ook maar een grapje van gemaakt door op mijn Instagram te zetten dat ik inmiddels begonnen ben als bedrijfsleider. Daar reageerde Anouk zelf ook alweer op, haha.” 

Dat The Voice of Holland-coach Anouk geen blad voor haar mond neemt, wisten we al... Zo was Richy Brown helemaal klaar met The Voice na keiharde kritiek van de coach. We kunnen echter zeggen wat we willen: het is wel goed voor de kijkcijfers!

The Voice of Holland is vrijdagavond om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder