Netflix kondigt seizoen twee van young adult-serie The Society aan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix kondigt seizoen twee van young adult-serie The Society aan

Netflix kondigt seizoen twee van young adult-serie The Society aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Yes! Netflix heeft laten weten dat er een tweede seizoen van The Society in de maak is. De opnames starten later dit jaar. Je mag seizoen 2 van The Society vervolgens in de loop van 2020 op de streamingdienst verwachten.

Tweede seizoen The Society in de maak bij Netflix

Wij schreven eerder al dat The Society best wel eens een hit kon worden onder liefhebbers van young adult-series, zoals het binnenkort wederom weer te verschijnen Riverdale. Gelukkig liet onze glazen bol ons niet in de steek! Er komt namelijk een tweede seizoen van de Netflix-serie aan. Het is daarbij alleen nog niet bekend of alle castleden terugkeren. In de serie zie je onder meer Kathryn Newton, Gideon Adlon en Sean Berdy voorbij komen.

Wat gebeurt er in The Society seizoen 2?

Heb je The Society tot dusver helemaal gemist? Wij praten je graag even (spoilervrij) bij! In de Netflix-serie The Society staat een groep tieners centraal. Zij komen op mysterieuze wijze terecht in een kopie van hun woonplaats… Het grote verschil is echter dat hun ouders nergens meer te bekennen zijn! Op zich best chill natuurlijk, alhoewel overleven zonder volwassenen al snel toch niet zo simpel blijkt. Wie zorgt er bijvoorbeeld voor voedsel en medische zorg. Wat er in seizoen twee van The Society allemaal staat te gebeuren, durven we je op dit moment nog niet te zeggen. Hopelijk kunnen we jullie echter snel meer vertellen over deze Netflix-serie!

Lees verder