‘The Penguin keert terug in nieuwe Batman-film’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘The Penguin keert terug in nieuwe Batman-film’

‘The Penguin keert terug in nieuwe Batman-film’

|
|

Laatste update:

De voorbereidingen voor de volgende Batman-film zijn in volle gang. En daarin zou de Dark Knight het wel eens op kunnen nemen tegen zijn aartsrivaal The Penguin!

Schurk

Momenteel wordt er druk gewerkt aan het scenario voor The Batman, de nieuwste DC-film met Ben Affleck in de titelrol. Volgens Justin Kroll, journalist bij het toonaangevende vakblad Variety, zou de Caped Crusader daarin oog in oog komen te staan met The Penguin. Op Twitter schrijft hij: “Je moet dit met een korreltje zout nemen, want niets is zeker in het filmuniversum van DC, maar The Penguin zou wel eens de belangrijkste schurk kunnen zijn in The Batman. Mocht Reeves (de regisseur, red.) een andere kant opgaan, dan kan hij zijn opwachting maken in Birds of Prey.”

Oscar

Of het nu in The Batman of Birds of Prey is, de kans is groot dat The Penguin terugkeert naar het filmuniversum van DC. We zagen deze excentrieke superschurk voor het laatst in Batman Returns, de duistere superheldenfilm uit 1992 van Tim Burton. Toen werd Batmans rivaal gespeeld door Danny DeVito. Mocht The Penguin inderdaad terugkeren in Matt Reeves’ The Batman, dan tippen wij voor die rol Jonah Hill, de voor twee Oscars genomineerde acteur uit The Wolf of Wall Street en 21 Jump Street!

Het is nog niet bekend wanneer The Batman in de bioscopen zal draaien.

Lees verder