Weer tegenslag voor Ben Affleck’s The Batman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Weer tegenslag voor Ben Affleck’s The Batman

Weer tegenslag voor Ben Affleck’s The Batman

|
|

Laatste update:

Ben Affleck en Warner Bros. moeten mogelijk weer op zoek naar een nieuwe regisseur voor The Batman. De gesprekken met Matt Reeves, de beoogde vervanger van Affleck, zijn stukgelopen. Dat meldt Variety.

Tja, wat nu?

Affleck deed eind januari een stap terug toen bleek dat hij het werk niet goed kon combineren met de productie van de film en de vertolking van de hoofdrol. Vorige week werd duidelijk dat Matt Reeves (Dawn of the Planet of the Apes) de klus waarschijnlijk zou klaren, maar dat is nu hoogst onzeker. Volgens een bron binnen de filmstudio zijn de onderhandelingen nu gestopt. Die bron sluit echter niet uit dat de gesprekken uiteindelijk weer worden hervat.

Balen, Ben

Het gerucht gaat dat alle tegenslagen met de productie van de film Ben niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Hij zou daarom niet alleen de regie uit handen geven, maar ook overwegen om de rol van Batman niet langer te spelen. Wordt het volgende bericht dat de film ook op zoek moet naar een nieuwe hoofdrolspeler?

Vetraging

De opnames voor de nieuwe Batman-film hadden in het voorjaar van start moeten gaan. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt.
Wat we gaan missen als Ben niet opnieuw in de huid van de superheld kruipt? Nou, dit:

Lees verder