The Masked Singer-finalisten geven eerste reactie: 'Excuses aan iedereen'

Wát een spannende finale! De vier finalisten hebben hard gestreden voor de winst en wij hebben na al die weken eindelijk de verlossende antwoorden gekregen. De finalisten komen met een eerste reactie na de onthullingen: "Dit was het meest bijzondere project van het afgelopen jaar!"

Door Lise Knipping
De Tijger

'Heel vet om dit te doen'

De Joker - in het dagelijks leven ook wel Henry van Loon genoemd - deelt zijn reactie op Instagram. "Ja, wie had dat gedacht he?!", begint de acteur. "Goed, mijn tante Corry hoorde van het begin af aan al dat ik het was, geloof ik, maar voor heel veel mensen bleef het gelukkig een groot mysterie." Hij bedankt iedereen voor alle fijne berichten tijdens het spannende avontuur. "Heel vet om te doen dit en met zoveel leuke mensen een beetje de popster uit te mogen hangen. Ik vond het echt heel leuk om in alle anonimiteit, stiekem deze nummers te kunnen zingen.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Excuses

Niemand minder dan Jeroen van der Boom ging schuil achter het masker van De Tijger. Dat moest mede-Topper Gerard Joling toch echt wel weten! "Schaam je!", klinkt het vanaf het podium wanneer het masker afgaat. "Lieve allemaal, weet niet waar ik moet beginnen", begint Jeroen zijn post op Instagram. "Excuses aan iedereen wie ik de afgelopen weken heb voorgelogen! Mijn lieve familie, vrienden en fans die het ‘zeker’ wisten! En ik maar ontkennen…." Hij vertelt dat dit by far 'het meest bijzondere project van het afgelopen jaar' was. "Dan die tijger…Mijn inmiddels beste vriend die zo niet op mij lijkt, in alles", schrijft hij.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Losers

Ook De Pinguïn - niemand minder dan actrice Lone van Roosendaal - deelt een volledige recap op Instagram. Zo deelt ze een foto samen met Henry van Loon: "Nieuw duo: The Losers!" Gelukkig kan ze leven met haar verlies, want ze deelt ook felicitaties voor de winnaar. Ook spreekt ze Buddy Vedder nog even aan: "Als jij het niet geraden had, had ik je nooit meer aangekeken!"

We weten eindelijk welke BN'ers in de pakken van The Masked Singer zaten en wie zich mochten wagen aan het grootste gemaskerde bal van de Nederlandse televisie. Lees hier over alle onthullingen van The Masked Singer 2022.

Kan je maar geen genoeg krijgen van het verslavende spelletje? Niet getreurd, want op oudjaarsdag is The Masked Singer Oud & Nieuw Special te zien om 21.45 op RTL 4.