The Hills keert deze zomer terug op MTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Hills keert deze zomer terug op MTV

The Hills keert deze zomer terug op MTV

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat we afscheid namen van The Hills. Maar de populaire realityserie staat op het punt om een comeback te maken!

Zoektocht

In The Hills volgden we een aantal ambitieuze jonge vrouwen in Los Angeles in hun zoektocht naar succes, geld, liefde en roem. Deze realityserie was niet minder dan zes seizoenen lang te zien op MTV. Na 102 afleveringen werd een punt achter de reeks gezet, maar niet voor lang. Vorig jaar onthulde MTV al dat er werd gewerkt aan een comeback van The Hills, getiteld The Hills: New Beginnings. Gisteren verscheen de eerste trailer voor deze doorstart!

Privacy

De trailer bevestigt dat bekende gezichten als Heidi Montag, Audrina Patridge en Whitney Port opnieuw hun opwachting zullen maken in The Hills. Grote afwezige is Lauren Conrad, die in de eerste reeks centraal stond tijdens haar eerste stappen in de mode-industrie. Helemaal verrassend is dat ook weer niet: zij stapte na vijf seizoenen uit de realityserie, omdat ze meer privacy wilde. Natuurlijk zullen er ook nieuwe gezichten hun opwachting maken in The Hills: New Beginnings, waaronder de kinderen van de voormalige leerlingen van Laguna Beach High School!

The Hills: New Beginnings is vanaf 24 juni te zien op MTV.

Lees verder