Realityhit The Hills keert terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Realityhit The Hills keert terug!

Realityhit The Hills keert terug!

|
|

Laatste update:

Reboot

jaar 2018 blijft (tot vervelens toe) geven. De volgende tv-hit die van onder de groene zoden wordt opgegraven? The Hills.

The Hills: New Beginnings

MTV kondigde het nieuws gisteren aan tijdens de VMA’s, waar een deel van de cast - Heidi en Spencer Pratt, Audrina Patridge, Jason Wahler, Justin Bobby, Stephanie Pratt en Frankie Delgado - samen op de rode loper te zien waren. 

In The Hills: New Beginnings komen zij en de rest van de cast weer bij elkaar. Inclusief kids, vrienden, kennissen en anderzijds behang. Aan de formule is nagenoeg niet gesleuteld. We volgen hun professionele carrière, maar de nadruk zal ongetwijfeld liggen op persoonlijk geneuzel. 

No shit

In de bovenstaande teaser (die overigens nog vrij weinig weggeeft) zien we een handjevol oogverblindende shots van The City of Angels. ‘Het is alsof we allemaal opgroeien’, klinkt het door de video heen. Een messcherpe analyse al zeggen we het zelf, want wat blijkt: ouderdom komt inderdaad met de jaren.
The Hills vloeide voort uit Laguna Beach, waarin hoofdpersoon Lauren Conrad een grote rol speelde. Van 2006 tot 2010 was The Hills te zien op MTV. De verwachting is dat we medio 2019 ons weer kunnen vergapen aan de uitbundige leventjes van Lauren en consorten. Op MTV uiteraard.

Lees verder