Reboot-tijd! Familie-alien ALF komt terug naar aarde

Veronica Superguide logo
Reboot-tijd! Familie-alien ALF komt terug naar aarde

Reboot-tijd! Familie-alien ALF komt terug naar aarde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sinds Netflix Full House opgroef uit het sitcom-kerkhof is het hek van de dam. Verwoede pogingen om oude comedyklassiekers te reanimeren zijn de orde van de dag. En ook ALF mag zich binnenkort onder deze revivals scharen.

Entertainment Weekly

bevestigt dat er een reboot in de pijplijn zit. Uit de stal van Warner Bros., die ook het origineel maakte. Overigens heeft de filmmaatschappij ALF 2.0 nog niet officieel aangekondigd.

ALF

ALF (Alien Life Form - hoe origineel) ging over een lichtelijk asociale alien die per toeval een plekje vond in een Amerikaans gezinnetje. De sitcom was een enorme hit in Amerika - én verrassend genoeg Bulgarije. Zo’n 20 miljoen kijkers stemden wekelijks af om het diarreebruine monster te zien zwetsen.

In de reboot zou ALF zijn rentree maken op aarde. Dat doet ‘ie bij een nieuw gezin, dus het is nog even de vraag of de originele cast terugkeert. Tom Patchett en Paul Fusco, die bij het origineel aan het roer stonden, zijn wél van de partij. Die laatste nam ook de stem van de alien voor zijn rekening. 

Lees verder