Goed nieuws! Vierde seizoen voor The Good Doctor

Door Redactie
The Good Doctor S4

Niet alleen Sex Education krijgt er een seizoen bij, ook voor de fans van The Good Doctor is er goed nieuws. Zojuist heeft ABC aangekondigd dat er een vierde seizoen gaat komen. 

"The Good Doctor is een speciale en oprechte serie", maakt Karey Burke van ABC Entertainment duidelijk. "Doordachte verhalen, gecombineerd met een ongelooflijke cast onder leiding van Dr. Shaun (Freddie Highmore), hebben deze serie de afgelopen drie seizoenen tot een succes gemaakt. Ik ben verheugd om te zien wat de volgende stap is." En dat is voor nu een vierde seizoen! 

Groot succes

Murphy (gespeeld door Freddie Highmore) is een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Hij belandt in het prestigieuze St. Bonaventure-ziekenhuis waar hij zich in moet vechten bij de andere, nogal sceptische doktoren. Dr. Aaron Glassman is de enige die hem nog een beetje ondersteunt. Hoewel in Nederland niet heel erg vaak over de serie gesproken wordt, blijkt het in Amerika een groot succes te zijn. Het is zelfs de best bekeken serie van ABC. Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen, mocht je benieuwd zijn.

De eerste twee seizoenen van The Good Doctor en 11 van de 18 afleveringen van het derde seizoen staan op Videoland.