The Boys krijgt derde seizoen; knotsgekke clip voor seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Boys krijgt derde seizoen; knotsgekke clip voor seizoen 2

The Boys krijgt derde seizoen; knotsgekke clip voor seizoen 2

|
|

Laatste update:

Om de komst van het tweede seizoen van The Boys te vieren, komt Amazon met een knotsgekke first look-clip. Daarnaast maakten producenten Seth Rogen en Evan Goldberg (via ComingSoon) bekend dat de serie wordt verlengd met een derde seizoen!

Waar gaat The Boys seizoen 2 over?

In seizoen 2 zijn The Boys op de vlucht. Ze worden opgejaagd door de Supes – de ‘superhelden’ in de serie. De mannen proberen zich te hergroeperen om nog harder terug te kunnen vechten tegen de corrupte organisatie Vought. Daarnaast probeert Starlight haar draai te vinden in The Seven en lijkt Homelander zelfs nóg gekker te worden… Zijn rol als leider van de Supes wordt echter bedreigd door Stormfront, een nieuwe Supe die er haar eigen agenda op nahoudt. O, en dan vergeten we nog bijna de dreiging van een superschurk!

Het tweede seizoen van The Boys 2 kreeg eerder al een hele dikke trailer. Vandaag vullen we graag aan met onderstaande knotsgekke, first look-clip:

Amazon Prime verlengt The Boys met seizoen 3

Zoals je hierboven kon lezen én zien, staat ons heeeeeel wat te wachten in seizoen 2 van The Boys.  Het verbaast ons daarom niets dat de serie verlengd wordt met een derde seizoen! Ook leuk: de superheldenserie krijgt een eigen after-show, getiteld Prime Rewind: Inside the Boys.

Het tweede seizoen van The Boys is vanaf 4 september te zien op Amazon Prime. Ben je nog niet zo bekend met deze relatief nieuwe streamingdienst? We vertellen je elke maand wat de beste series én de beste films op Amazon Prime Video zijn!

Lees verder