The boys are back! Nieuwe afleveringen American Chopper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The boys are back! Nieuwe afleveringen American Chopper

The boys are back! Nieuwe afleveringen American Chopper

|
|

Laatste update:

Tijd heelt alle wonden (en familieruzies). American Chopper is binnenkort weer te zien op Discovery Channel!

Lange tijd leek het erop dat het nooit meer goed zou komen tussen de motormuizen Paul Sr. en Jr. Vorig jaar kwam er toch een aankondiging van een nieuw seizoen American Chopper

De realityserie over de motorwerkplaats van Paul Teutel Sr, was een enorme hit voor  Discovery Channel. Niet alleen vanwege de prachtige motoren van Orangge County Choppers, maar ook door het eeuwige geruzie tussen Paul en zijn zoon! Als je helemaal nieuw bent in de wereld van de Teutels, dan brengt Discovery je met deze video helemaal up-to-date!

Paul Jr. werd na een enorme ruzie ontslagen, en begon zijn eigen werkplaats. De relatie was de laatste jaren zo beroerd, dat Paul Sr. niet op de bruiloft van zijn zoon kwam. In het nieuwe seizoen proberen vader en zoon hun band weer een beetje op te lappen. De goedlachse Mikey zal zijn hele trukendoos open moeten trekken om de vrede te bewaren!

Gooi- en smijtwerk

In principe werken vader en zoon gescheiden, om ruzie te voorkomen, maar in het nieuwe seizoen duiken ze toch weer samen in de werkplaats. Eén van hun klassieke motoren, de ‘Yankee Bike’, is zwaar beschadigd. Het duo probeert hun gezamenlijke creatie weer te herstellen, en hopelijk weer wat toenadering te vinden.

Inmiddels líjkt de goede vrede weer een beetje hersteld!

Of de goede voornemens slagen is natuurlijk de vraag. Rondvliegende onderdelen en scheldpartijen waren nooit ver weg in American Chopper! De serie is vanaf 4 augustus te zien op Discovery Channel, om 22:00 uur.

Lees verder