Temptation Island-Joshua Feytons deelde heftige beelden van zijn auto-ongeluk begin dit jaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island-Joshua Feytons deelde heftige beelden van zijn auto-ongeluk begin dit jaar

Temptation Island-Joshua deelt heftige beelden van ongeval!

|
|

Laatste update:

Joshua Feytons, bekend van Temptation Island en Ex On The Beach, raakte begin dit jaar betrokken bij een zwaar auto-ongeval in België. Op Instagram deelde hij een video van vlak ná zijn botsing; het ziet er behoorlijk heftig uit!

Feytons sloeg op 8 januari over de kop met zijn auto, nadat hij tijdens een inhaalmanoeuvre een vrachtauto raakte. Een passagier in Joshua’s auto raakte licht gewond, maar de chauffeur zelf was er niet best aan toe. De laatste tijd deelt de oud-‘verleider’ foto’s van zijn herstel op social media.

Joshua is erg geschrokken van het ongeval, maar ziet het nu ook alsof hij een ‘tweede kans’ gekregen heeft.

Joshua plaatste beelden van vlak na het ongeval op Instagram. Onder de video speelt een stemmig pianomuziekje, en Joshua vertelt dat hij mogelijk depressief was ten tijde van het ongeluk. Joshua was letterlijk én figuurlijk ondersteboven van de botsing, en bekijkt het leven nu een stuk positiever!

Joshua Floshua

Een verkeersongeval is natuurlijk nooit fraai, maar hopelijk weet Joshua er positieve lessen uit te trekken. Ex On The Beach-collega Lena kan er over meepraten. Binnenkort kan hij waarschijnlijk weer aan de slag in zijn eigen frituur, waar hij kingsize frikandellen verkoopt met de naam ‘Floshua van Joshua’. Echt waar.

Lees verder