Temptation-hunk Joshua gaat zijn eigen frikandel verkopen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation-hunk Joshua gaat zijn eigen frikandel verkopen

Temptation-hunk Joshua gaat zijn eigen frikandel verkopen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nou, dames, altijd al eens een hapje willen nemen uit de curryworst van Temptation-hottie Joshua? Goed nieuws: je kunt die fantasie binnenkort - soort van - vervullen want de hunk brengt zijn eigen frikandel op de markt!

Het ding heet de 'Floshua' - inderdaad, de nickname die Joshua zijn eigen, ahum, curryworst gaf. Wat krijg je als je het bestelt? Een extra grote frikandel, zo meldt Joshua in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Ja, een kleintje zou nogal belachelijk zijn!"

Hete verleider

Joshua Feytons spatte van het scherm in Temptation Island 2018, beleefde een avontuurtje met deelneemster Megan en is sindsdien in Nederland én België nogal bekend. Wanneer hij zijn eigen 'frietkot' opent (in het Belgische Hasselt, vanaf mei), gaat Joshua echter gewoon achter de kassa staan. Geen sterallures. "Ik ben het gezicht van de frituur. Al hou ik tijdens het werken wel al mijn kleren aan."

Poedelnaakt

Nou, voor de camera is Joshua anders niet te beroerd om zijn kleren wél uit te doen. Zo verscheen hij vorig jaar poedeltjenaakt in het datingprogramma Adam Zkt. Eva VIPS. Door zijn deelname aan Temptation Island herinnert Joshua ons aan een véél spannendere versie van de show. Fans klagen dat het nogal saai is dit seizoen. de brave koppels maakten het echter toch spannend door uit te halen naar de presentatrice!Benieuwd naar de Floshua? "De extra lange curryworst vol puur genot" is vanaf half mei te koop in friettent J’S&A in Hasselt.

Lees verder