Iris en Whitney, Temptation Island: Love or Leave

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Iris en Whitney, Temptation Island: Love or Leave
Temptation Island

Temptation Island-Iris doet schokkende bekentenis

|
|

Laatste update:

De Haagse Iris en Whitney doen mee aan Temptation Island: Love or Leave omdat vooral Whitney zich tegenover zijn vriendin moet bewijzen. In de aflevering van gisteravond blijkt alleen dat Iris ook niet heilig is. De eerlijke en humoristische Hagenees doet een schokkende bekentenis.

Iris heeft het te erg naar haar zin

Met de eerste kampvuur beelden, waarin te zien is hoe Iris het erg gezellig heeft met vrijgezel Kenzo, is Whitney al niet echt blij. "Ik ging altijd honderd procent voor haar en zij dacht dat het niet zo was. We zijn hier naartoe gekomen, zodat ik mezelf kan bewijzen. Maar we hebben de laatste beelden gezien… Ze heeft het nogal naar haar zin", constateerde hij

Confession

Maar dan krijgt hij nog een beeld: een confession van Iris. Ze blikt terug op een periode waarin het Haagse stel officieel niet niet samen was, maar waarin ze wel hadden afgesproken om te vertellen als ze met een ander op date zouden gaan. Iris biecht op dat ze deze afspraak verbroken heeft en op date is geweest met iemand zonder dit aan Whitney te vertellen.

'Whitney weet dit niet'

"Ik zal maar gewoon heel eerlijk zeggen: ik heb wel een date gehad. Dat weet Whitney niet, misschien dat hij daar nu achter komt."

Is de relatie nog te redden?

Whitney is woedend op zijn vriendin. “Of misschien is het wel al mijn ex.” Hij weet niet meer of zijn relatie te redden is en twijfelt dan ook of hij zich niet meer open moet stellen naar de vrijgezelle dames in de villa. Dat wordt spannend volgende week.  

 

Nieuw koppel

Terwijl het seizoen al in volle gang is, verscheen er vorige week een nieuw liefdespaar op Temptation Island: Love or Leave. Kijkers hebben maar weinig vertrouwen in Antonio en Cleo.

Op Twitter zegt een kijker "Antonio heeft 1 hersencel. Die gaat vreemd. 100%". Een ander noemt het nieuwe koppel 'Fake' en is niet bepaald onder de indruk van de acteerskills van het koppel. Er wordt hier en daar ook wat positiefs over Antonio gezegd. Hij zou namelijk wel wat weghebben van Mart Hoogkamer!

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder