Ayleen in Temptation Island 2019

Veronica Superguide logo
Ayleen in Temptation Island 2019

Volgers Temptation Island-verleidster Ayleen verbaasd na plastische chirurgie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Moeder natuur een handje helpen, daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Temptation Island-verleidster Ayleen deelt dan ook vol trots haar nieuwe look na enkele ingrepen, maar daar is niet iedereen van gecharmeerd...

Afgelopen tijd onderging Ayleen een kinvergroting, een borstvergroting én liet ze haar lippen fillen, zo weet Shownieuws, die ook een foto deelt van Ayleen vóór haar ingrepen.

Volgers Temptation Island-verleidster Ayleen verbaasd na plastische chirurgie

Reacties

Naast héél veel positieve reacties, zijn er helaas ook altijd nare comments van volgers die zich afvragen waarom Ayleen dit liet doen. Reacties als "hoe nep kun je zijn?" en "wat is er gebeurd met je lippen, holy shit!" vullen haar insta-pagina. 

Ayleen en Temptation Island 2019

Ayleen deed als verleidster mee aan Temptation Island 2019, aka het allersaaiste seizoen ooit. Het spektakel vond vooral ná de afleveringen plaats en dat gold ook voor Ayleen. Zo stond ze na de opnames te tongen met Ex On The Beach-bekendheid Esmee Ipema

Koppels

Benieuwd welke koppeltjes uit Temptation Island 2019 nog steeds bij elkaar zijn en welke niet? We geven je één hint: er is slechts een stel dat de relatietest overleefde!

Lees verder