Taryn Manning bij de Screen Actors Guild Awards van 2015

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Taryn Manning bij de Screen Actors Guild Awards van 2015

Fans maken zich zorgen om OITNB-actrice: 'ik ben in gevaar'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het gaat absoluut niet goed met actrice Taryn Manning, beter bekend als gevangene Tiffany 'Pennsatucky' Doggett uit Netflix-hit Orange is the New Black. Fans maken zich zorgen na een noodkreet op Instagram. 

Ze postte donderdag een aantal verontrustende teksten waaruit bleek dat ze in de put zit. Ze voelt zich ’geterroriseerd’ en ’verlamd’ en zegt in gevaar te zijn. "Ik wou dat ik erbij kon zijn", schrijft ze over de première van Orange is the New Black seizoen 7 (vanaf nu op Netflix!). "Helaas zijn er omstandigheden buiten mijn macht waar niemand me mee kan helpen die daarvoor zorgen."

Wat is er met Taryn Manning aan de hand? 

Amerikaanse media probeerden woordvoerders én Taryn zelf te spreken, maar kregen geen reactie. Wat er precies met haar aan de hand is, weten we dus niet. "Als iemand schreeuwt om hulp omdat er iemand is die het op je leven en ziel heeft gemunt, luister dan alsjeblieft. Niemand verdient een persoon die zijn leven verpest en ervoor zorgt dat je verlamd bent en niet weg durft te gaan uit angst", gaat Taryn verder. "Ik heb geprobeerd het aan iedereen te vertellen. Niemand trok zich er iets van aan."Even later postte Taryn, vermoedelijk na al die vragen van haar verontruste fans, een ander berichtje op Instagram met slechts de tekst: 'I'm okay':

Orange is the New Black seizoen 7

Het aller-allerlaatste seizoen van Orange is the New Black (Netflix' allergrootste Original-serie ooit) komt vandaag online! Hierin mogen we afscheid nemen van Litchfield en alle gevangenen waar we langzaam maar zeker van zijn gaan houden. Hoe loopt het af met Piper, Doggett, Taystee, Red, Alex en de rest? Hopelijk beantwoordt seizoen 7 al die prangende vragen. OITNB stopt ook weer niet helemaal: als het goed is mogen we nog een spin-off verwachten

Lees verder