Django Unchained

Veronica Superguide logo
Django Unchained

‘Tarantino werkt aan Django Unchained vervolg met Zorro’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time… in Hollywood moet nog in de bios verschijnen maar nu al gonst er een interessant gerucht over zijn volgende project. De filmmaker zou volgens bronnen van Collider werken aan een vervolg op Django Unchained en het wordt een crossover met die andere Amerikaanse held Zorro!

Django/Zorro

Django/Zorro
Het klinkt als een gekke combinatie, ware het niet dat Tarantino heeft meegeschreven aan de comic Django/Zorro dat – jawel! – een vervolg was op Django Unchained. Daarin werkt Django samen met een oudere Zorro, om de plaatselijke bewoners te bevrijden van slavernij. Het verhaal speelt zich enkele jaren na Django Unchained af, veel verder richting het westen omdat de premiejager een fikse prijs op z’n hoofd heeft in het oosten van de VS. Geen idee hoe dat komt…

Tarantino gooide het balletje voor een Django crossover al eerder op bij Sony. Dat weten we omdat die studio in 2014 gehackt werd en er toen wat mailtjes van de regisseur in de openbaarheid kwamen. Nieuwe bronnen van Collider beweren nu dat Tarantino de hulp heeft ingeroepen van Jerrod Carmichael. Deze acteur en stand-up comedian heeft ervaring met screenplays en werkt ook aan het script voor een 48 Hours remake.

Verder is er nog helemaal niks bekend over het project, dus ook niet of Tarantino zelf weer in een regisseursstoel gaat zitten. Eerst maar eens kijken of Once Upon a Time… in Hollywood te pruimen is. Vanaf 15 augustus kan je die zien in Nederland.

Lees verder