Yes! Hier is de trailer van Quentin Tarantino's nieuwe film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yes! Hier is de trailer van Quentin Tarantino's nieuwe film

Yes! Hier is de trailer van Quentin Tarantino's nieuwe film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Cannes zit een select gezelschap in een zaaltje de nieuwe Tarantino te bekijken, maar wij mogen alvast genieten van de nieuwste trailer van Quentin Tarantino's Once Upon A Time... In Hollywood. Tarantino vroeg al eerder aan bezoekers van de première in Cannes om alsje-alsje-alsjeblieft niets te verklappen over de film. Toch leuk dat de trailer dan nog wordt gedeeld voordat de Cannes-bezoekers de zaal uit zijn. 

Vette trailer

Once Upon A Time... in Hollywood speelt zich af in... Hollywood. Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen de aan lager wal geraakte acteur Rick Dalton en zijn stuntdubbel Cliff Booth. Zij komen in contact met actrice Sharon Tate (Margot Robbie). Tate werd in augustus 1969 vermoord door de Charles Manson-bende.  De film vindt plaats rond dezelfde tijd dat Charles Manson, de gestoorde serial killer en zijn sekte, aan het moorden sloegen in L.A. De trailer ziet er, we verwachten niet anders van Quentin Tarantino, vet uit.

Desperate in Cannes

Vandaag waren in Cannes de verwachtingen hoog gespannen. De nieuwe Tarantino was absoluut de film waar het meest naar werd uitgekeken. Op straat stonden mensen te bedelen om tickets voor Once Upon A Time... in Hollywood. We gokken dat ze weinig succes hebben gehad. 

Lees verder