Leonardo DiCaprio speelt hoofdrol in nieuwe Tarantino-film

Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio speelt hoofdrol in nieuwe Tarantino-film

Leonardo DiCaprio speelt hoofdrol in nieuwe Tarantino-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Quentin Tarantino heeft Leonardo DiCaprio gestrikt als hoofdrolspeler in zijn nieuwste film! DiCaprio is de eerste acteur in wat een bizar sterke cast lijkt te worden.

Tarantino werkt momenteel aan een film die zich afspeelt in het Los Angeles van 1969. Volgens geruchten gaat het verhaal over een acteur die, samen met zijn stunt double, door probeert te breken in Hollywood. 

So happy together

Tarantino’s nieuwe film bevat sowieso een verhaallijn over de sekte van Charles Manson. Deze ‘family’ pleegde in 1969 een reeks moorden, waaronder die op actrice Sharon Tate. Door de verschillende verhaallijnen lijkt het erop dat Tarantino’s film qua structuur lijkt op Pulp Fiction.

Voor de acteur is het de eerste film na zijn Oscar-winst voor The Revenant. Het is de tweede keer dat DiCaprio samenwerkt met Quentin Tarantino. DiCaprio speelde eerder een sadistische slaveneigenaar in Tarantino’s Django Unchained (2012). Welke rol hij in de nieuwe film krijgt is nog onbekend. Misschien kunnen we het ‘m binnenkort vragen als hij in Nederland is!

All-Star cast

Naast DiCaprio heeft Tarantino nóg een aantal acteurs benaderd voor zijn nieuwe project, en dat zijn niet de minsten! Margot Robbie (Suicide Squad, The Wolf Of Wall Street) is gevraagd om Sharon Tate te spelen. Daarnaast is er contact met Brad Pitt, Al Pacino én Tom Cruise.

De opnames van Tarantino’s negende film beginnen komend voorjaar. De release staat gepland voor augustus 2019. Luguber detail: dat is 50 jaar nadat Sharon Tate werd doodgestoken.

Lees verder