Leonardo DiCaprio binnenkort in Amsterdam!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio binnenkort in Amsterdam!

Leonardo DiCaprio binnenkort in Amsterdam!

|
|

Laatste update:

Leonardo DiCaprio is niet alleen een geweldig acteur: hij zet zijn faam ook in voor een betere wereld. Binnenkort is de Oscar-winnaar in Amsterdam! Namens zijn eigen Leonardo DiCaprio Foundation, spreekt hij op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij.

Het gala vindt op 15 februari plaats in onze hoofdstad. DiCaprio zal waarschijnlijk spreken over belang van een duurzame wereld en het milieu; onderwerpen waar zijn Foundation al jaren mee bezig is. Op het Goed Geld Gala maakt de Postcode Loterij jaarlijks bekend hoeveel geld er voor goede doelen verzameld is.

DiCaprio verkeert in goed gezelschap. Oud-president Bill Clinton ging hem al meerdere malen voor, net als George Clooney en de Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu. De Postcode Loterij steunt verschillende doelen waar de celebrity’s aan verbonden zijn.

Naast zijn stichting bemoeit DiCaprio zich op creatief vlak met het milieu. De acteur werkte drie jaar aan een eigen documentaire over klimaatverandering: Before The Flood.

Het Postcode Loterij Goed Geld Gala, inclusief Leonardo’s toespraak, is hoogstwaarschijnlijk te volgen via een speciale livestream. Achteraf is de show via Youtube terug te zien. Voor grote fans is 15 februari in elk geval een prima datum om een dagje Amsterdam te doen!

Lees verder