Wilfred Genee, Renè van der Gijp en Johan Derksen in Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee, Renè van der Gijp en Johan Derksen in Vandaag Inside
VIBN'ersSBSOphef

Talpa-baas over terugkeer Vandaag Inside: nog niets besloten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Klaar voor plotwending nummer 8340? Johan Derksen lijkt namelijk wat voorbarig te zijn met de uitspraak dat hij en zijn kompanen maandag terugkeren in het programma. Talpa-directeur Paul Römer stelt dat er helemaal nog niets besloten is.

‘Niet verantwoordelijk’

Volgens Paul zijn de gesprekken over de toekomst van het programma nog in volle gang. “We zijn continu met de mannen in gesprek. Wat is hier gebeurd? Wat betekent dit voor de toekomst?”, zegt de directeur radio en televisie van Talpa op NPO Radio 1. “Ik ben niet verantwoordelijk voor wat hij zegt of lekt. Ik kan alleen maar praten namens het bedrijf.”

Knipperlicht

VI gaat door, VI gaat niet door. De mannen van Vandaag Inside weten duidelijk niet wat ze willen. Op het ene moment zeggen ze voorgoed te stoppen met het programma, maar volgens Johan schuift hij maandag toch weer aan tafel met Wilfred Genee en René van der Gijp om de uitzending te presenteren.

Geen rugdekking

Johan besloot naar eigen zeggen op te stappen omdat hij geen ‘rugdekking’ kreeg van Talpa. Inmiddels zou dit wel het geval zijn. De opschudding ontstond nadat de 73-jarige presentator en public het verhaal de wereld in hielp dat hij in zijn jongere jaren een vrouw penetreerde met een kaars. Later kwam hij terug op die uitspraak.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder