Margriet van der Linden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Margriet van der Linden
BN'ersRTLTV

Talkshow M morgen voor het allerlaatst op de buis

|
|

Laatste update:

Talkshow M stopt er vrijdag na 344 afleveringen mee, dat maakte presentatrice Margriet van der Linden bekend in een verklaring, meldt RTL Boulevard donderdag.

"Na vijf seizoenen is het tijd om weer nieuwe wegen te bewandelen. Ik dank iedereen die naar ons programma gekeken heeft en verheug me erop om de kijker bij een van mijn nieuwe programma’s terug te zien”, laat de presentatrice weten. Hoewel het al langer niet goed ging met de kijkcijfers, is Margriet “enorm trots op dat we echt een ander geluid hebben laten horen en dat we vele nieuwe mensen en onderwerpen een podium hebben geboden”, staat in het statement.

RTL Boulevard

'Waar kijken we in vredesnaam naar?

Superguide-columnist Rob Goossens grapte in de uitzending dat de stemming bij RTL Boulevard “vrij bedrukt” was toen hij binnenkwam in de studio. “M is een grandioze aanjager geweest, elke avond om mensen naar ons te jagen. Het wordt natuurlijk tegelijkertijd uitgezonden.” 

Nachtkaars

Volgens Luuk Ikink is M als een nachtkaars uitgegaan, wat volgens hem ook wel sneu is. Daar geeft Rob hem gelijk in. “Eerst is De Vooravond, dat eigenlijk heel prima ging, voor de bus gegooid. Vervolgens hebben M en Khalid & Sophie een kans gekregen om zichzelf te bewijzen. Maar ik weet niet hoe veel jullie dit afgelopen jaar van die twee shows hebben gezien, maar elke keer dat ik keek dacht ik: waar kijken we in vredesnaam naar?"

Luuk Ikink

Paniekvoetbal

Volgens Rob gaan we waarschijnlijk een “noodgreep gaan zien” op de plek van M“Een huis vol deed het heel goed op dat tijdstip. Als je daar nu weer een nieuwe talkshow gaat zien is dat paniekvoetbal”, vindt de columnist.

M is morgen voor het laatst te zien rond 19:00 uur op NPO 1.

Lees verder