Sarah Paulson in Run

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Paulson in Run

Intense trailer Run belooft ijzingwekkende psychothriller

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Run leidt Chloe samen met haar alleenstaande moeder een teruggetrokken leven. Zelf zit ze in een rolstoel, dus ze is sterk afhankelijk van moederlief. Maar wanneer Chloe wat zelfstandiger wil worden, krijgt ze een hele andere kant te zien van de vrouw die haar heeft gebaard. Haar moeder blijkt namelijk een duister geheim te koesteren. Maar als Chloe dat heeft ontrafeld, is het al te laat!

Psychopaat

Onlangs verscheen de eerste trailer van Run. En hoewel het voorproefje niet zuinig is met spoilers, belooft de trailer een ijzingwekkende psychologische thriller. Griezelig hoogtepunt is wel dat Diane het internet van haar dochter heeft afgesloten. Yikes, kent het sadisme van deze psychopaat dan echt geen grenzen?

American Horror Story

Maar serieus, er zijn genoeg redenen om uit te kijken naar Run. Zo tekende Aneesh Chaganty voor de regie en het scenario. Deze regisseur maakte eerder de spannende technothriller Searching. Daarnaast herkennen we in de rol van de moeder niemand minder dan Sarah Paulson, die eerder in American Horror Story, Bird Box en Glass al bewees dat zij zich prima thuis voelt in dit genre!

Run verschijnt op 8 mei in de Amerikaanse bioscopen. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze film in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder