Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis reageert op geruchten over scheiding Niclas Castello

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De geruchten dat de liefde tussen Sylvie Meis en Niclas Castello alweer bekoeld is, blijven maar aanhouden. Hoogste tijd dat de diva zelf opheldering geeft!

Sylvie en Niclas laten elkaar vrij

We vertelden jullie eerder al dat Sylvie Meis en haar kersverse hubby Niclas Castello elkaar vrij laten. Ze zitten simpelweg niet de hele dag op elkaars lip, ook niet tijdens deze lockdown. Dat bericht hebben haar fans en de Duitse media echter totaal niet meegekregen… Nog altijd wordt beweerd dat het huwelijk van Sylvie en Niclas op de klippen is gelopen. Boze tongen baseren zich onder meer op het gebrek aan (nieuwe) foto’s van het stel. Ook schijnt Niclas toch wel heel erg veel moeite te hebben met de publiciteit die zijn vrouw genereert.

Het is allemaal 'bullsh*t'

In een reactie aan Privé laat Sylvie echter weten dat er geen vuiltje aan de lucht is! Het is allemaal "bullsh*t”, aldus manager Marina, die – met goedkeurig van Sylvie – niet terugdeinst voor wat klare taal. Wij kunnen ons best voorstellen dat de diva inmiddels he-le-maal klaar is met al die geruchten. Toch wil Sylvie af en toe best wat privéverhalen delen met haar volgers, bijvoorbeeld over de zwaarste periode van haar leven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder