Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis doet boekje open over zwaarste periode uit haar leven

|
|

Laatste update:

Showbizzdiva Sylvie Meis praat af en toe nog wel eens over haar relatie met hubby Niclas Castello, maar verder heeft ze het eigenlijk nooit over privé-dingen. Nu maakt ze een uitzondering. Ze doet een boekje open over de loodzware periode waarin bij haar borstkanker werd ontdekt.

Sylvie post tegenwoordig Duitse beautyvlogs op haar YouTube-kanaal, maar die gaan verder dan 'alleen' een poedertje hier en daar. Zo vertelt ze over twaalf jaar gelden, toen ze te horen kreeg dat ze borstkanker had. "Ik word er een beetje emotioneel van als ik erover spreek."

Sylvie over loodzware periode

"Het was de moeilijkste tijd in mijn leven", zo omschrijft ze die verschrikkelijke tijd. Er zaten dagen tussen dat ze nergens zin in had en het liefst de hele dag in bed lag. Dat kwam omdat ze vaak een héle slechte nacht achter de rug had. "Ik moest dan vijftig keer overgeven."

Make-up to the rescue

Gelukkig kon make-up haar af en toe nog best wel veel helpen. Een opvallende lipkleur, vrolijke oogschaduw; het gaf haar een enorme boost. "Doe iets op dat eruit knalt, dat geeft je een geweldig gevoel", adviseert ze vrouwen die ook door een moeilijke periode gaan. Dat in combinatie met een positive mindset hielpen haar zelfs de meest loodzware dagen door. "Als ik een positieve instelling heb dan kan ik alles overwinnen wat er in mijn leven op mijn pad komt."

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder