Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis in de financiële problemen door de coronacrisis

|
|

Laatste update:

De coroncacrisis komt nu ook Sylvie Meis zwaar te liggen. In een interview met het Duitse blad Closer vertelt Sylvie over haar financiële problemen als gevolg van alle evenementen die worden afgezegd. Het blad speculeert zelfs dat Sylvie's bedrijf failliet zou kunnen gaan!

Lege portemonnee

Dat alle evenementen tot 1 september zijn afgelast valt ons allemaal zwaar. Ook voor Sylvie Meis komt dit helemaal niet gelegen. Ze vertelt hoe moeilijk het de komende tijd gaat worden. "Dagelijks worden er nog grote evenementen in de steeds verdere toekomst afgezegd, ook beurzen en afspraken met klanten. Events zijn er natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan in de koelkast, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan..."

Meis Media

Sylvie heeft al een tijdje haar eigen bedrijf waar ze media bedrijven advies geeft. Maar ook deze sector wordt door de coronacrisis aangetast... "Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld." geeft Sylvie toe. Ze droomt van de tijd voor we allemaal in lockdown gingen.

Coronacrisis

Niet alleen Sylvie krijgt het financieel moeilijk door de coronasituatie. Ook Gerard Joling verliest bakken met geld door alle concerten die worden afgezegd en zijn ex-collega Gordon is ook bang binnenkort failliet te gaan als het zo door gaat. De BN'ers hebben het maar zwaar...

Lees verder