Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon vreest faillissement door coronacrisis

|
|

Laatste update:

Er zijn veel ondernemingen die in zwaar weer zijn gekomen door de coronacrisis. Maar er zijn maar weinig bedrijfstakken die zo zwaar zijn geraakt als de horeca. Al wekenlang moeten restaurants en cafés de deuren gesloten houden om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Veel horecaondernemers zitten dan ook met hun handen in het haar… en Gordon is geen uitzondering!

‘Onvermijdelijk’

In een interview met Beau Blijft Binnen liet Gordon doorschemeren dat hij het ergste vreest voor zijn drie horecaondernemingen. “Wij zijn afhankelijk van de toeristen en het duurt zeker een jaar voordat het weer op gang is in Amsterdam. Het is ook niet te zeggen dat als mijn zaken straks weer open gaan dat mijn omzet weer daar is.” Naar eigen zeggen is hij verantwoordelijk voor zestig man personeel dat momenteel noodgedwongen thuiszit. “Ik denk heel eerlijk dat een faillissement onvermijdelijk is als het zo doorgaat. Ook voor mij.

Strijdvaardig

Opvallend genoeg toonde Gordon zich vorige week nog strijdvaardig bij de eerste verjaardag van The Burger Room. Toen schreef hij op Instagram: “We blijven sterk en komen sterker dan terug dan ooit!” Het lijkt erop dat de horecaondernemer inmiddels dus iets minder optimistisch gestemd is. Sowieso lijkt de coronacrisis niet de zonnigste kant van de presentator naar boven te halen. In hetzelfde interview met Beau vreesde hij ook al dat hij een besmetting met het coronavirus niet zou overleven. Hopelijk zit Gordon er op alle fronten naast en kunnen we snel weer een burgertje bij hem pakken als deze ellende achter rug is!

Lees verder