Ezra Miller als The Flash in Justice League

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ezra Miller als The Flash in Justice League

Horrorregisseur It gestrikt voor superheldenfilm The Flash

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

No pun intended, maar er lijkt eindelijk wat vaart te zitten in de verfilming van The Flash. Regisseur Andy Muschietti (bekend van de It-films) is aangetrokken om deze DC-held naar de bios te brengen!

Geruchten

Aanstaande donderdag verschijnt It: Chapter Two in de bioscopen. Maar dat betekent niet dat regisseur Andy Muschietti even een sabbatical kan nemen. Niet alleen fantaseert hij al hardop over een derde It-film, hij is ook gestrikt om de solofilm van The Flash te regisseren. Deze zomer doken al de eerste geruchten op dat Muschietti een serieuze kandidaat was om deze superheldenfilm te maken, maar nu is het officieel!

Horrorregisseur It gestrikt voor superheldenfilm The Flash

Horrorhits

In een interview met Fandango bevestigt Muschietti dat The Flash zijn volgende project is. En daarbij licht de regisseur meteen een tipje van de sluier op over zijn plannen voor de DC-held. “Wat me het meest aanspreekt in The Flash is het menselijke drama. Maar natuurlijk valt er ook wel wat te lachen. Het wordt een mooi, menselijk verhaal”, zo belooft hij. De keuze van de It-regisseur is ook weer niet zo heel vergezocht. Aquaman werd tenslotte verfilmd door James Wan, het brein achter horrorhits als Saw en The Conjuring. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen!

Lees verder