• Marvel

Superhelden-fans opgelet! Twee nieuwe Avengers-films op komst

Avengers

Heel goed nieuws voor alle Marvel-fans onder ons! In 2025 zullen twee (!) nieuwe Avengers-films in de bioscoop verschijnen. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse fanbeurs Comic-Con in San Diego.

Twee nieuwe Avengers-films

De succesvolle reeks superheldenfilms wordt uitgebreid met Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars, kondigde directeur Kevin Feige aan. De eerste moet op 2 mei 2025 verschijnen, de tweede op 7 november. Details over de films, behorend tot de Multiverse Saga, werden verder niet gegeven.

Trailer Black Panther

Tijdens de presentatie werd ook een trailer getoond van Black Panther: Wakanda Forever, een vervolg op de kaskraker van 2018 met in de hoofdrol Chadwick Boseman. De acteur overleed twee jaar geleden aan kanker. Hoe T'challa precies terugkeert werd nog niet erg duidelijk, maar Marvel zei eerder al niet op zoek te willen gaan naar een vervanger voor de hoofdrol.

 

Voor wie geen geduld heeft om te wachten tot 2025, staan er gelukkig genoeg andere Marvel-films op de planning. Zo draait The Marvels vanaf 26 juli 2023 in de bioscopen en is Guardians of the Galaxy Vol. 3 op 5 mei 2023 al te bekijken. Ook werd er onlangs een vierde seizoen van Daredevil aangekondigd op Disney+. Met uiteraard Charlie Cox opnieuw in de hoofdrol

 

 

Releases 2024

The list continues. In 2024 komt Captain America: New World Order uit en verwachten we daarnaast Thunderbolts en Fantastic Four. 

Nieuwe X-Men

Het lijkt erop dat we nóg meer nieuwe Marvel-films kunnen verwachten binnenkort. Eerder deze maand vertelde de Russo Brothers namelijk aan AP Entertainment dat ze graag een nieuwe X-Men willen maken. "It was one of my favorite comic's. It would be a fun project to work on and find a new way to do it!", aldus Joe. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide