Keanu Reeves op de première van Toy Story 4

Veronica Superguide logo
Keanu Reeves op de première van Toy Story 4

Wow! Zo ziet Keanu Reeves eruit als Wolverine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een tekenaar voor Marvel-comics zette deze week een nieuwe creatie online die we met jullie moeten delen. Waarom? Hij laat zien hoe Keanu Reeves eruitziet als Wolverine. 

En we willen niet zeggen dat we daarmee Hugh Jackman - dé man die Wolverine talloze keren speelde - in één klap vergeten, maar indrukwekkend is het zeker. Tekenaar Alexander Lozano werkt voor Marvel-comics en ziet Keanu wel zitten als de bekende mutant met klauwen. Kijk maar wat hij ervan maakte: 

Keanu Reeves en het MCU

We weten sinds enige tijd zeker dat Marvel Studios aan een nieuwe X-Men-film werkt. Dat kondigde ze aan in hun indrukwekkende toekomstplannen. Wat we óók weten, is dat MCU-baas Kevin Feige voor zowat elke nieuwe Marvel-film aanklopt bij Keanu Reeves, maar tot nu toe zei de geliefde acteur altijd nee tegen zo'n rol. Hier komt nog bij dat Keanu zelf in een interview aangaf dat áls hij een superheld zou spelen, het zeker weten Wolverine zou zijn. Nou Marvel, waar wachten jullie in hemelsnaam nog op?!

Wie gaat Wolverine spelen in het MCU?

Even zonder dollen: niets is zeker. Dát er een nieuwe X-Men-film komt nu Marvel/Disney de rechten weer bezit, is op zich geen verrassing. Maar... zo'n film komt er nog lang niet. Het zit voor zover wij weten nu nog niet in een officiële productiefase, dus er kan zo drie à vier jaar overheen gaan. Misschien is Keanu (nu 54) dan wel te oud. Iemand als Taron Egerton (29) - die ook al zo'n te gekke Wolverine-make-over kreeg - zou dan véél beter passen. Volgens geruchten zou hij namelijk één van de kanshebbers zijn om Hugh Jackman op te volgens als Wolverine. Nog even een paar jaar volhouden en we weten vast meer!

Lees verder