Acteur Taron Egerton op Comic-Con 2017

Veronica Superguide logo
Acteur Taron Egerton op Comic-Con 2017

Wow! Zo ziet Kingsman-acteur Taron Egerton eruit als Wolverine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Op internet circuleert momenteel een supertof kunstwerkje dat Kingsman én Rocketman-ster Taron Egerton (29) transformeert in Marvel-superheld Wolverine en die willen we je niet onthouden. Hugh Jackman... wie? 

De bekende fan art-maker BossLogic publiceerde gisteren een tekening van Taron als Logan, beter bekend als mutantensuperheld en X-Men-boegbeeld Wolverine. Nu Hugh Jackman naar alle waarschijnlijkheid géén Wolverine meer gaat spelen (althans, dat denken we), moet Marvel Studios toch echt serieus nadenken over een vervanger. Een vals gerucht beweerde eerder dat Taron de rol zou overnemen. 

Taron Egerton als Wolverine? 

We weten dat Marvel Studios na Disney's overname van FOX officieel aan de slag mag met X-Men-personages, net als de helden uit Fantastic Four en Deadpool. In hun nieuwste toekomstplannen komen die alleen nog niet voor. Verwacht de komende jaren dus niets uit die richting. Maar als we alvast vooruitkijken, heeft Marvel met Taron in ieder geval een jonge, enorm populaire superster te pakken! En anders staat Jason Momoa nog wel klaar: die zou Wolverine wel willen spelen!

Hugh Jackman

Vooralsnog is het hartstikke ondenkbaar om iemand anders te zien in deze iconische rol. Hugh Jackman IS Wolverine. Met maar liefst 9 films op zijn naam doet een nieuwe acteur dit niet zomaar effe vergeten. Maar, stel: Marvel Studios wil de X-Men over een paar jaar naar het MCU brengen. Wie moet dan Wolverine spelen? Wij deden eerder al 5 strakke suggesties. Hier kunnen we Hugh Jackman-lookalike Taron gerust aan toevoegen.

Lees verder