Jason Momoa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa

Jason Momoa wil de nieuwe Wolverine worden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De werknemers van Marvel weten keer op keer de perfecte acteurs te casten voor hun personages. Toch willen we de hoge piefen een handje helpen, want hebben zit dit interview met DC-superheld Jason Momoa al gezien? Aquaman zou graag de nieuwe Wolverine willen worden!

Groot Wolverine-fan

Jason Momoa werd gevraagd welk personage uit het MCU hij het liefst zou willen spelen. Vol enthousiasme zei hij: “Ik zou het fantastisch vinden om Wolverine te spelen… Hugh Jackman was fenomenaal. Al sinds ik jong was ben ik groot fan van Wolverine.

Nieuwe X-Men

De rechten van de X-Men en Fantastic Four zijn weer in handen van Marvel Entertainment waardoor deze personages mogelijk ooit verschijnen in het MCU, naast Thor en Spider-Man. Na de flop van X-Men: Dark Phoenix is Marvel wel toe aan een frisse start met nieuwe gezichten. Deze film zou sowieso al de laatste zijn in de huidige franchise en waarschijnlijk worden dus alle X-Men opnieuw gecast, waaronder ook Wolverine. 

Overstapjes

In theorie zou Momoa de nieuwe Wolverine kunnen spelen. De contracten van de acteurs vormen geen problemen voor dit soort overstapjes. In de praktijk is de kans dat Aquaman de oceaan verlaat voor Xavier's landhuis toch zeer klein. De studio’s willen natuurlijk dat je het gezicht van de ster alleen met hun eigen superheld verbindt. 

Ach, Jason hoeft met zijn indrukwekkende CV hier niet wakker om te liggen. Aquaman 2 is al in de maak en ook kan je hem bewonderen in de serie Frontier, waarvan er 3 seizoenen op Netflix staan. 

Lees verder