'Stranger Things 4 opnames starten sneller dan verwacht'

Stranger Things 3

Heb je Stranger Things 3 al uitgebinged? We voelen je pijn want het duurt nog tot minstens 2020 voor we een vierde seizoen krijgen. Hij is nog niet officieel aangekondigd maar er zijn nog te veel onbeantwoorde vragen om nu te stoppen met de avonturen in Hawkins. Maar goed nieuws: de opnames van Stranger Things 4 beginnen waarschijnlijk binnenkort!

‘Klaar voor Thanksgiving’

Schijnbaar heeft Production Weekly (via RTL Boulevard) een insider gesproken over de Stranger Things 4 opnames. Die zouden zo vroeg als oktober van start gaan. Bedenkers van de serie, de Duffer Brothers, zouden het vierde seizoen klaar willen stomen voor Netflix-release tijdens Thanksgiving 2020.

Een aantal van de kinderen gaan elkaar voor lange tijd niet meer zien, als we het einde van Stranger Things 3 mogen geloven. Maar er is hoop want Eleven en Mike beloven dat ze elkaar gaan ontmoeten tijdens de Feestdagen. Mooi thematisch met de vermoedelijke releasedatum van seizoen 4, toch?

Cara Buono over Stranger Things 4

Eerder zei Stranger Things-actrice Cara Buono ook al dat de opnames in oktober gaan beginnen. "We starten met het filmen van het nieuwe seizoen op 4 oktober".

Netflix en de makers van de jaren ’80 griezelserie, houden nu nog alles stil. Officieel is er nog niet eens een Stranger Things 4 aangekondigd, maar reken maar dat er over gepraat wordt! Het derde seizoen kreeg hele dikke reviews en mensen zwengelden weer massaal Netflix aan om de kids in Hawkins te zien. Wist je trouwens dat Netflix een Original-serie heeft die nog beter bekeken wordt dan Stranger Things?