Rob Verlinden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Verlinden

Stoppen Eigen Huis & Tuin komt hard aan bij Tom Groot en Rob Verlinden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We lieten jullie eerder vandaag al weten dat RTL stopt met Eigen Huis & Tuin. Die beslissing is hard aangekomen bij tuinman Tom Groot en voormalig klusser Rob Verlinden. Zij laten RTL Boulevard weten het jammer te vinden dat het tv-programma van de buis verdwijnt.

Eigen Huis en Tuin is te duur om te maken

Tuinman Tom Groot liet in RTL Boulevard weten gisteravond te zijn gebeld door Peter van der Vorst. Hij geeft aan dat hij de beslissing om te stoppen met Eigen Huis & Tuin heel jammer vindt. Ook komt het nieuws behoorlijk hard aan bij de oud-Boer Zoekt Vrouw-deelnemer. RTL stopt met Eigen Huis & Tuin omdat het een behoorlijk duur programma is om te maken. Gelukkig kan Tom zich daar wel in vinden. Hij sluit echter ook niet uit dat de uitbraak van het coronavirus toch een rol heeft gespeeld: “Het kost gewoon heel veel geld, dat weet je. Het staat wel los van corona maar het heeft wel iets teweeg gebracht.”

Stoppen Eigen Huis en Tuin komt als dreun binnen

Ondanks dat Rob Verlinden al een poos niet meer te zien is in Eigen Huis & Tuin laat de beslissing om de stekker uit het programma te trekken ook hem niet onberoerd: “Ik zal je vertellen: het kwam bij mij wel als een dreun binnen. Het is iets waar ik de grondlegger van ben en met heel veel plezier gemaakt heb en dat stopt dan.”

RTL sluit overigens niet uit dat Eigen Huis & Tuin op een later moment terugkeert, maar dan wel in een andere vorm. De voorlopig laatste aflevering van het programma is op 6 juni te zien. Nu maar hopen dat Help, mijn man is klusser wel gewoon door blijft gaan

Lees verder