Eigen Huis & Tuin, einde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eigen Huis & Tuin, einde

Eigen Huis & Tuin vanaf juni niet meer op zaterdagavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL heeft besloten om vanaf september Editie NL door te trekken naar het weekend. Hierdoor komt het klusprogramma Eigen Huis & Tuin te vervallen. Onzeker is wanneer het programma dan wel terugkeert.

Peter van der Vorst laat in een statement weten: "Eigen Huis & Tuin wordt door een zeer bevlogen team voor en achter de schermen gemaakt en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een begrip op de vroege zaterdagavond, waar heel veel kijkers plezier aan beleven. Het is echter ook een duur programma om te produceren met veertig interieur en tuin metamorfoses per jaar."

Geen afscheid

Maar, zo benadrukt Peter, er komt geen einde aan het merk Eigen Huis & Tuin (dat zelfs ooit een VIP-editie had). "Natuurlijk nemen we geen afscheid van het merk Eigen Huis & Tuin. Het tv-programma krijgt in de toekomst in een andere vorm en een lagere frequentie een mooie nieuwe plek bij RTL 4, zodat de fans hun geliefde gids op het gebied van wonen en tuinieren niet hoeven te missen.” Het is dus alleen nog onzeker wanneer en waar het programma met of zonder Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom de Groot terugkeert (net als het andere klusprogramma Help mijn man is klusser)

De voorlopig laatste aflevering van Eigen Huis & Tuin is op 6 juni te zien rond de klok van 18:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder