• BN'ers
  • De Verraders
  • TV

Stefano Keizers heeft spijt van houding in finale De Verraders

Stefano Keizers

In de slotaflevering van De Verraders hield Stefano Keizers zich niet in. Hij sneerde flink naar zijn medekandidaten. Daar heeft hij nu spijt van: “Had nog veel gemenere dingen gezegd over Steven en Toine, maar dat was blijkbaar te heftig voor de uitzending. Dus nu lijkt het net alsof ik boos was op Dionne. Maar Dionne en ik gaan way back”, schrijft Stefano op Instagram.

Niet de terechte winnaars

Tijdens de finale zei hij onder meer: “Ik denk niet dat jullie de terechte winnaars zijn van dit programma. Er zijn andere mensen geweest die het spel hebben gespeeld. Jullie zijn daarin van een afstand kandidaten geweest, die wat mij betreft niet die kwaliteiten hebben getoond van ofwel acteren ofwel mensen te doorzien.”

Spijt van alles

In het bericht zegt Stefano dat hij het anders had kunnen aanpakken: “Met de kennis van nu blijft over: spijt van alles”. Ook Dionne Slagter vergeeft het hem in een reactie onder zijn post: “Dit spel gaat je niet in de koude kleren zitten en dat is wat velen zich niet beseffen. Wat heb je het briljant gespeeld en wat mag je daar trots op zijn!”

Fans van het programma hebben geluk! De Verraders keert dit jaar namelijk terug met een Halloween-special, speciaal voor Videoland!

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.