Oogappels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oogappels

Startdatum Oogappels seizoen 3 bekend!

|
|

Laatste update:

We wisten dat er hard gewerkt werd aan het derde seizoen van de Nederlandse ‘dramedy’ Oogappels, en nu weten we ook wanneer de serie terugkeert! Eind maart duiken we weer wekelijks in het leven van wanhopige ouders en oervervelende pubers.

Oogappels draait om de families Larooi, Metsers, Meijer en Schneeman: de ouders, maar vooral ook de puberkinderen! Terwijl ze hun best doen om hun ‘oogappels’ zo goed mogelijk op te voeden, slepen de ouders hun eigen opvoeding met zich mee. Goede bedoelingen hebben lang niet altijd de gewenste gevolgen!

Oogappels seizoen 3 vanaf 24 maart

Hoewel de ouders alles doen om hun kids de ‘ideale jeugd’ te geven, moeten ze toegeven dat ze allemaal maar een beetje aanmodderen… De tieners maken het hun ouders ook niet makkelijk, met nieuwerwetse problemen als XTC-handel, sexting en het kijken van porno.

We hebben een podcast met kijktips!

Oogappels is typisch zo’n serie waar je niet heel veel over hoort, maar die toch elke week zo’n miljoen kijkers trekt. Het derde seizoen is vanaf woensdag 24 maart elke week te zien op NPO1. Als je een abonnement hebt op NPO Plus, dan kun je Oogappels zelfs één aflevering vooruit kijken.

Lees verder