Oogappels Seizoen 3 op BNNVARA

Veronica Superguide logo
Oogappels Seizoen 3 op BNNVARA

Yes: Opnames Oogappels - Seizoen 3 zijn begonnen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit voorjaar werd bekend dat BNNVARA werkte aan Oogappels: Seizoen 3. En de première van het nieuwe hoofdstuk komt steeds dichterbij!

In Oogappels volgen we het wel en wee van vier uiteenlopende gezinnen. Ondanks hun verschillende achtergronden, hebben zij één ding gemeen: opgroeiende pubers. En die laten zich niet langer door hun ouders vertellen wat ze wel en niet mogen doen! Deze komische dramaserie is alweer toe aan Seizoen 3. De opnames voor de nieuwe afleveringen zijn inmiddels in volle gang!

‘Tikkie fout’

In Oogappels: Seizoen 3 voegt Kasper van Kooten zich bij de cast. Op Instagram deelde de acteur uit hitseries als Divorce en All Stars & Zonen (onlangs ook vernieuwd met een nieuw seizoen) alvast een kiekje vanaf de set. Daarbij onthult hij meteen wat details over het personage dat hij speelt in het nieuwe seizoen: “Gewiekst en tikkie fout”, aldus van Kooten.

Donderdag 3 december: Virtuele Superguide Pubquiz!

Gevoelige snaar

Oogappels raakt blijkbaar een gevoelige snaar bij de kijkers: per aflevering keken gemiddeld 1,2 miljoen mensen naar deze ontroerende, grappige en bovenal herkenbare dramaserie. Daarnaast kon deze BNNVARA-productie op lovende recensies rekenen. Voeg daarbij een geweldige seizoensfinale en het is geen wonder dat de fans reikhalzend uitkijken naar het derde hoofdstuk!

Oogappels: Seizoen 3 is naar verwachting in 2021 te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Lees verder