Avatar

Veronica Superguide logo
Avatar

YES! Opnames Avatar 2 en Lord of the Rings-serie weer van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De afgelopen maanden werden bijna alle grote film- en tv-producties stilgelegd vanwege de coronacrisis. Onder die producties ook Avatar 2 en de Lord of the Rings-serie. Gelukkig heeft Nieuw-Zeeland de producties inmiddels weer groen licht gegeven!

Nieuw-Zeeland laat Lord of the Rings en Avatar filmen

De langverwachte Lord of the Rings-serie van Amazon en de tweede Avatar-film worden beide (gedeeltelijk) opgenomen in Nieuw-Zeeland. Helaas bleef men aldaar ook niet gespaard door de uitbraak van het coronavirus... Na ruim een maand is er echter goed nieuws! De Nieuw-Zeelandse regering heeft (via Deadline) namelijk besloten dat er weer voorzichtig begonnen mag worden met filmen. Sterker nog: sommige producties zijn alweer up en running! Het is Nieuw-Zeeland namelijk goed gelukt om die welbekende curve de kop in te drukken. Er zijn tot op heden 1.139 mensen ziek geworden, waarvan er 21 zijn overleden.

Avatar 2 en Lord of The Rings-serie in 2021 te zien

De Lord of the Rings-serie speelt zich af in de Second Age, die eindigt met de gebeurtenissen uit de filmtrilogie. De Second Age omvat ruim 3000 jaar…. Genoeg stof voor een serie, dus! De Lord of the Rings-serie wordt geproduceerd door Amazon Studios, dat daar een flinke duit voor over heeft! De serie staat gepland voor 2021. In dat jaar mag je ook Avatar 2 in de bioscoop verwachten! Na uitstel draait de film op 17 december 2021 in de bioscoop.

Lees verder