Stallone bereidt zich voor op The Expendables 4

Veronica Superguide logo
Stallone bereidt zich voor op The Expendables 4

Stallone bereidt zich voor op The Expendables 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sylvester Stallone is nog niet van plan om achter de geraniums te zitten. Zo zou de actieheld momenteel druk bezig zijn met de voorbereidingen voor The Expendables 4!

Akelig stil

Al in 2016 werd het het vierde deel in The Expendables-reeks aangekondigd, maar Stallone kwam er niet uit met de studio. Begin vorig jaar maakte Sly via zijn Instagram-pagina bekend dat The Expendables 4 alsnog in productie gaat. Maar ook daarna bleef het weer akelig stil. Er lijkt echter nog leven in de actiereeks te zitten!

Tunesië

Volgens de Tunesische krant La Presse de Tunisie reizen Sylvester Stallone en Dolph Lundgren volgende week af naar het Noord-Afrikaanse land om geschikte opnamelocaties te spotten. Helaas is nog niet bekend welke actiehelden van vroeger en nu met hen mee zullen reizen naar Tunesië.

Pensioen

Eén ding is zeker: voorlopig horen we Sylvester Stallone nog niet klagen over de pensioenleeftijd. De Rocky-acteur is inmiddels 72, maar hij lijkt productiever dan ooit! Dit najaar keert Sly terug in Rambo V: Last Blood en daarna schittert hij in zijn eigen superheldenfilm. Zelfs als The Expendables 4 weer averij oploopt, hebben we dus nog genoeg om naar uit te kijken!

Lees verder