Stallone kondigt vierde deel The Expendables aan

Veronica Superguide logo
Stallone kondigt vierde deel The Expendables aan

Stallone kondigt vierde deel The Expendables aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nadat Stallone vorig jaar met ruzie The Expendables 4 verliet, bleef het akelig stil rondom het actievervolg. Maar blijkbaar zijn de gemoederen bedaard, want dit weekend kondigde Sly aan dat het vervolg er alsnog aankomt!

Van de baan

Eind 2016 kondigden we al aan dat er een vierde deel van de actiereeks The Expendables in de maak was. De opnames zouden vorig jaar van start gaan, maar dat liep even anders. Stallone werd het niet eens met de studio over wie het vervolg het zou regisseren en keerde het project de rug toe. Hiermee leek The Expendables 4 van de baan, maar afgaande op deze Instagram-posts van de Rambo-acteur kunnen fans alsnog uitkijken naar een derde vervolg in de actiereeks!

IJzervreter

In The Expendables (2010) bundelden actiehelden als Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren en Jason Statham de krachten. Stallone tekende ook voor de regie. Er verschenen nog twee vervolgen met onder anderen Chuck Norris, Jean-Claude van Damme en Scott Adkins. Het is nog niet bekend wie er te zien zijn in het vierde deel, al gaan de geruchten dat Schwarzenegger, Statham en Lundgren zullen terugkeren voor dit vervolg. Stallone kruipt in ieder geval opnieuw in de huid van de sigaarrokende ijzervreter Barney Ross!

Lees verder