‘Squid Game krijgt misschien een derde seizoen’

Door Redactie
Squid Game

Pak je zakje knikkers er maar bij, want Squid Game komt niet alleen terug voor een tweede seizoen, maar misschien ook voor een derde! Maker en regisseur Hwang Dong-hyuk zegt in The Korea Times dat hij in gesprek is met Netflix om een derde seizoen te maken.

Squidditch 

Mocht je denken: “goh, moet er niet eerst een tweede seizoen van Squid Game komen?”, dan heb je gelijk. Het tweede seizoen van de Koreaanse hitserie staat op de planning, en Hwang Dong-hyuk ziet het al helemaal voor zich. Daarom zit hij met Netflix aan tafel om er ook een derde seizoen aan vast te plakken. “Ik ben in gesprek met Netflix over seizoen twee en ook seizoen drie. We zullen snel tot een conclusie komen.” Dan moet hij natuurlijk wel goede, nieuwe spelletjes pitchen. Wij zien een potje Squidminton of Squidditch wel zitten.

Squid Game seizoen 2

Het vervolg op de wereldwijde hit moet nog wel gemaakt worden. Hwang Dong-hyuk kan nog geen details geven over de release van dit seizoen. “Het tweede seizoen zit al in m'n hoofd, ik ben ermee bezig. Het is te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het gaat gebeuren.” Voordat het seizoen er daadwerkelijk is, stomen wij je alvast klaar. Check hier alles dat je moet weten over Squid Game seizoen 2.

Het is nog niet bekend wanneer het volgende seizoen van Squid Game te zien is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.