SpongeBob Squarepants

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
SpongeBob Squarepants

Volg een 10 jaar oude SpongeBob Squarepants in prequel serie Kamp Koral

|
|

Laatste update:

Nickelodeon heeft (via Deadline) bekendgemaakt dat SpongeBob Squarepants een prequel serie krijgt! Het gaat om een 13-delige animatieserie, waarin een 10 jaar oude SpongeBob Squarepants zijn vakantie doorbrengt in een zomerkamp. De werktitel van de serie is Kamp Koral.

Kamp Koral de gekste!

In de nieuwe serie zien we een nog jonge SpongeBob SquarePants en zijn vrienden, die hun zomer doorbrengen met het bouwen van kampvuren en het vangen van wilde kwallen. Ook trekken ze regelmatig een baantje in Lake Yuckymuck. Slapen doen ze ten slotte in het gekste kamp in het kelpwoud, Kamp Koral!

SpongeBob SquarePants in 3 dimensies

Alhoewel Kamp Koral een prequel serie van SpongeBob SquarePants wordt, zijn er toch zeker verschillen te benoemen. Zo wordt Kamp Koral bijvoorbeeld geen klassieke 2D-cartoon. Er worden namelijk computers ingezet voor 3D-animatie! Dat gebeurde eerder ook al eens voor de film The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water. Dat het echter nog gekker kan, bewijst de komende verjaardagsspecial; die aflevering wisselt af tussen de geanimeerde figuren en hun menselijke versies. Maar goed, aangezien SpongeBob SquarePants nou eenmaal een van onze favoriete animatieseries is, hebben wij er alle vertrouwen in!

Lees verder