Speelt The Voice vals? Nederlandse artiesten vermoeden van wel!

Veronica Superguide logo
Speelt The Voice vals? Nederlandse artiesten vermoeden van wel!

Speelt The Voice vals? Nederlandse artiesten vermoeden van wel!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Heb je het idee dat er achter de schermen bij The Voice soms een beetje gesjoemeld wordt? Je bent niet de enige! Verschillende Nederlandse artiesten vertellen er deze week over in het tijdschrift Nieuwe Revu.

Nieuwe Revu zocht zestien oud-kandidaten en muzikanten op, en vroeg ze naar hun ervaringen. De meeste ondervraagden hoorden de vuige geruchten zelf ook ‘via-via’. Sommige kandidaten kregen wél dubbelzinnig te horen dat ze ver zouden komen, zonder dat dit letterlijk werd gezegd.

Bijzonder saillant is de verklaring van een anonieme kandidaat, die beweert dat John de Mol himself naar Nick en Simon gebaarde dat hij/zij de show moest verlaten. Talpa heeft de aantijgingen ontkend. Volgens de makers bepalen alleen de juryleden én het publiek wie er doorgaat in The Voice Of Holland. De juryleden zijn wat dat betreft soms sowieso onnavolgbaar

The Voice

Als kijker denk je soms iets verschrikkelijks te horen, terwijl de jury laaiend enthousiast is. Lil’ Kleine deelt tegelijkertijd tienen uit alsof het van die gratis winkelwagenmuntjes zijn waarvan het haakje zo snel afbreekt waardoor je elke week weer opnieuw bij de servicebalie van je lokale grootgrutter staat.

We zullen er tijdens het volgende seizoen extra op letten. Het balletje kwam aan het rollen door de Australische zanger Thom Lion, die in een radioprogramma zei dat hem een plaats in de halve finale werd beloofd als hij meedeed aan The Voice Australia.

Momenteel zijn we te druk met de zoetgevooisde nachtegaaltjes in The Voice Kids! De nieuwe Nieuwe Revu, waarin de artiesten vertellen over de The Voice-geruchten, is vanaf morgen verkrijgbaar.

Foto: RTL/William Rutten

Lees verder