Gemist: Battle of the Bands bij The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Battle of the Bands bij The Voice

Gemist: Battle of the Bands bij The Voice

|
|

Laatste update:

Zoals bekend doen er dit seizoen voor het eerst bandjes aan The Voice of Holland mee. En nu we bij de eerste Battles zijn aangekomen was het dus een kwestie van tijd voordat twee groepen elkaar van het podium zouden gaan spelen. De slicke jongens van Hard2Get en de stoere meiden van Luminize hadden gisteravond de primeur, met hun uitvoering (of moeten we zeggen uitvoeringen?) van de Bruno Mars-hit Runaway Baby.

Beide bands zijn door

De coaches waren vooral enthousiast over de Kroatische rockchicks van Luminize; naast Anouk en Lil' Kleine gaf ook Waylon, die mocht bepalen wie er verder ging, de voorkeur aan deze flitsende dames. Maar ook Hard2Get gaf een oerdegelijke performance weg, en zodoende besloot Ali B. deze vlotte kerels te kapen.

Niet de eerste keer dat er een band meedoet

Ook al hadden Luminize en Hard2Get gisteren een primeur met de eerste Battle of the Bands tijdens The Voice, toch waren zij niet de eerste bands die in het programma optraden. In november deed de Nijmeegse rockband Navarone al mee aan de blind auditions, en zij bliezen toen allevier de coaches en het tv-kijkend publiek omver met hun spetterende uitvoering van Led Zeppelin’s Whole Lotta Love. Die had best wel in dit lijstje gemogen met Beste Blind Auditions ooit.

Naast bovengenoemde bands hebben we al meerdere spraakmakende audities voorbij horen komen dit seizoen, dus dat belooft nog héél veel moois voor de komende maanden!

Lees verder